Mediji

Saradnja kompanija Centrosinergija d.o.o. i VARTA

18.02.2020.

Potpisivanjem ugovora sa kompanijom DTM, koja je zvanični uvoznik i distributer brenda Varta, Centrosinergija je postala zvanični distributer Varta portfolija za tržište Srbije. Distributivni portfolio čine Alkalne,cink karbon i punjive baterije,punjači i ručne lampe.

Kompanija Centrosinergija, deo poslovnog sistema Moj Kiosk Group, jedna je od vodećih distributersko-logističkih kompanija u Srbiji i ekskluzivni distributer British American Tobacco-a. Pored distribucije duvanskih proizvoda, delatnost Centrosinergije zasnovana je na distribuciji štampanih medija, robe široke potrošnje, SIM kartica i Bus Plus kartica, elektronskih dopuna pripejd kredita za mobilnu telefoniju i elektronskih dopuna za javni gradski prevoz u Beogradu. Korišćenjem najsavremenijih tehnoloških rešenja uz visoku poslovnu i radnu etiku i dobru organizaciju poslovnih procesa, Centrosinergija svojim partnerima obezbeđuje povećanje prodaje, bolju zastupljenost na tržištu i manje troškove distribucije i logistike, ne zanemarujući odgovoran odnos prema životnoj sredini i lokalnoj zajednici u kojoj posluje.
Kompanija VARTA Consumer je vodeći proizvođač potrošačkih baterija i lider na tržištu mnogih evropskim zemljama. Globalno poznata po svom kvalitetu, kompanija prepoznaje trendove na tržištu i trudi se da inovativnim proizvodima zadovolji potrebe kupaca, vodeći računa o ispunjavanju najviših standarda upravljanja kvalitetom i zaštite životne sredine. Strateški cilj kompanije je da postane vodeći dobavljač baterija na globalnom tržištu obnovljivih izvora energije.  

Download