Media

"Moj kiosk" dobitnik regionalne nagrade "Stvaratelji stoleća"

06.04.2015.

"Moj kiosk" je dobitnik regionalne nagrade "Stvaratelji stoleća" za poseban doprinos u razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi za 2014. godinu, navodi se u saopštenju ove firme.

Priznanje je uručeno na svečanoj ceremoniji u okviru Drugog Regionalnog samita preduzetnika Jugoistočne Evrope "300 najboljih" koji je održan u Dubrovniku.

Odluku o laureatima za 2014. godinu doneo je dvanaestočlani međunarodni nezavisni Komitet za dodelu nagrada i priznanja, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo, u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području Jugoistočne Evrope.

Od 340 predloženih kandidata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Nemačke i Švedske, "Moj kiosk" je na osnovu ostvarenih rezultata, prepoznat kao dobitnik ove regionalne nagrade.

- Priznanje za Poseban doprinos u razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi smatramo velikim uspehom. Ponosni smo da na taj način reprezentujemo Srbiju i da smo u regionu prepoznati kao uspešan tim. Za nas je najveći uspeh to što smo sačuvali 3.500 radnih mesta i izgradili moderan maloprodajni lanac sa visokim standardima kvaliteta, a koji će biti stabilan i pouzdan partner potrošačima i poslovnim partnerima - izjavila je Olivera Papić, direktorka korporativnih poslova i marketinga.

Osim "Mog kioska" dobitnici nagrada za životno delo su i Ante Vlahović predsednik "Adris grupe", Đorđe Antelj predsednik kompanije GEMAX, Pero Gudelj vlasnik kompanije FIS, Svetozar Janevski vlasnik i predsednik kompanije "Tikveš". U saopštenju se navodi da su dobitnici iz Srbije i "Ikarbus", Udruženje poslovnih žena Srbije, "Opština Inđija".

Izvor: http://www.ekapija.com/website/sr/page/1112383/Moj-kiosk-dobitnik-regionalne-nagrade-Stvaratelji-stole%C4%87a

Download

Podrška kompanije Moj kiosk Prihvatilištu za decu