Media

"Moj kiosk" dobitnik regionalne nagrade za preduzetništvo

06.04.2015.

Maloprodajni lanac "Moj kiosk" dobitnik je regionalne nagrade "Stvaratelji stoleća" za poseban doprinos razvoju preduzetništva u jugoistočnoj Evropi u 2014. godini, saopštila je danas ta firma.

Priznanje je uručeno na svečanoj ceremoniji u okviru Drugog regionalnog samita preduzetnika jugoistočne Evrope "300 najboljih", održanom u Dubrovniku.

Odluku o laureatima za 2014. godinu doneo je 12 -člani međunarodni nezavisni Komitet za dodelu nagrada i priznanja, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo, u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području jugoistočne Evrope, navodi se u saopštenju.

"Moj kiosk" je dobitnik ove nagrade među 340 predloženih kandidata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Nemačke i Švedske.

"Priznanje za poseban doprinos u razvoju preduzetništva u jugoistočnoj Evropi smatramo velikim uspehom. Ponosni smo da smo da na taj način predstavljamo Srbiju i da smo u regionu prepoznati kao uspešan tim", rekla je direktor korporativnih poslova i marketinga te kompanije, Olivera Papić.

Za nas je najveći uspeh to što smo sačuvali 3.500 radnih mesta i izgradili moderan maloprodajni lanac sa visokim standardima kvaliteta, koji će biti stabilan i pouzdan partner potrošačima i poslovnim partnerima, rekla je Papić.

Kako je dodala, to priznanje motiviše zaposlene da istraje u svojoj viziji i potvrđuje da je kompanija na dobrom putu ostvarenja onoga što predstavlja moto firme - "Stvaranje novih vrednosti za buduće generacije".

Pored "Mog kioska", dobitnici nagrada iz Srbije su i Ikarbus, Udruženje poslovnih žena Srbije i Opština Inđija. Dobitnici nagrade za životno delo su i predsednik Adris grupe, Ante Vlahović, predsednik kompanije Gemaks, Ðorđe Antelj, vlasnik kompanije FIS, Pero Gudelj i vlasnik i predsednik kompanije Tikveš, Svetozar Janevski

Izvor: www.tanjug.rs

Download

Podrška kompanije Moj kiosk Prihvatilištu za decu