Media

Nagrada za Moj Kiosk

06.04.2015.

Maloprodajni lanac Moj Kiosk dobitnik je regionalne nagrade "Stvaratelji stoleća" za poseban doprinos u razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi za 2014. godinu.

Maloprodajni lanac Moj Kiosk dobitnik je regionalne nagrade "Stvaratelji stoleća" za poseban doprinos u razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi za 2014. godinu.

Priznanje je uručeno na svečanoj ceremoniji u okviru Drugog Regionalnog samita preduzetnika Jugoistočne Evrope "300 najboljih" koji je održan u Dubrovniku.

Odluku o laureatima za 2014. godinu doneo je dvanaestočlani međunarodni nezavisni Komitet za dodelu nagrada i priznanja, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo.

Moj Kiosk je nagradu dobio u konkurenciji 340 kandidata iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Nemačke i Švedske.

"Priznanje za poseban doprinos u razvoju preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi smatramo velikim uspehom. Ponosni smo da smo da na taj način reprezentujemo Srbiju i da smo u regionu prepoznati kao uspešan tim", izjavila je Olivera Papić, direktor korporativnih poslova i marketinga.

"Za nas je najveći uspeh to što smo sačuvali 3.500 radnih mesta i izgradili moderan maloprodajni lanac sa visokim standardima kvaliteta, koji će biti stabilan i pouzdan partner potrošačima i poslovnim partnerima", istakla je Papić.

Ovo priznanje nas motiviše da istrajemo u svojoj viziji i potvrđuje da smo na dobrom putu ostvarenja svega onoga što predstavlja moto naše kompanije: "Stvaranje novih vrednosti za buduće generacije", rekla je Papić.

Dobitnici nagrada za životno delo su i Ante Vlahović predsednik Adris grupe, Djordje Antelj predsednik kompanije GEMAX, Pero Gudelj vlasnik kompanije FIS, Svetozar Janevski vlasnik i predsednik kompanije Tikveš.

Iz Srbije dobitnici su i Ikarbus, Udruženje poslovnih žena Srbije, Opština Inđija.

Izvor: www.tanjug.rs

Download

Podrška kompanije Moj kiosk Prihvatilištu za decu