Mediji

Uručene nagrade Biznis partner 2014

17.06.2014.

Beograd -- Večeras su uručene regionalne nagrade Biznis partner 2014, koje tradicionalno dodeljuje Mass Media Internešnel.

Nagrade su dobile kompanije Hajneken iz Holandije, Plantaže 13. jul iz Crne Gore, Adriatik Internešnel iz Hrvatske, Orao iz Repubilke Srpske, Dasotacom iz Rumunije i Ajron Trast sa Kipra.

Kako je saopšteno večeras na konferenciji za novinare na svečanosti u hotelu Metropol Palas u Beogradu, specijalne nagrade Biznis partner 2014, koje se dodeluju po 20. put, pripale su ambasadi Kraljevine Holandije u Beogradu za poseban doprinos jačanju ekonomske saradnje Srbije i Holandije, Telekomu Srbija i Instiitutu za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada.

Za Eko-Biznis partnera 2014. proglašena je kompanija Bol Pekedžing iz Beograda, Edu-Biznis partner 2014. je Beogradska poslovna škola.

Nagrade Bizinis partner 2014. na teritoriji Srbije pripale su kompanijama Imlek, Marbo produktu, Lafaržu iz Beočina, Fresenius medikal keru, Štampa Sistemu, Hotelu Premijer Akva iz Vrdnika, Peštanu iz Bukovika, Novosadskom sajmu, Temoelektrani "Kopovi Kostolac", Opštini Pećinci, BES izgradnji iz Novog Sada, All Telesis Emenu iz Nemačke, Hotelu Moskva i Standard logistiku iz Beograda i preduzeću IGB automotive iz Inđije.

Takođe, to priznanje poneli su i kompanije TRS Europe Petrovaradin, Tehnomanija Beograd, "Mitić d.o.o." Kumarevo, Agencija P.R.A., zatim Dijaspora Grupa i umetnička livnica "Braća Jeremić" sa Voždovca.

Nagrada Biznis Partner se dodeljuje kompanijama i institucijama iz regiona za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u poslovanju a u cilju podsticanja boljeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta u regionu.

Izvor: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=06&dd=17&nav_id=863201