Mediji

Uručene nagrade "Biznis partner 2014"

17.06.2014.

Regionalne nagrade "Biznis partner 2014", koje tradicionalno dodeljuje Maš Media Internešnel, dobile su kompanije "Heineken" iz Holandije, "Plantaže 13. jul" iz Crne Gore, "Adriatic International" Internešnel iz Hrvatske, "Orao" iz Repubilke Srpske, "Dasota COM" iz Rumunije i "Iron Trust" sa Kipra.

Kako je saopšteno na konferenciji za novinare u utorak (17. juna 014. godine) na svečanosti u hotelu "Metropol Palas" u Beogradu, specijalne nagrade Biznis partner 2014, koje se dodeluju po 20. put, pripale su ambasadi Kraljevine Holandije u Beogradu za poseban doprinos jačanju ekonomske saradnje Srbije i Holandije, "Telekomu Srbija" i Instiitutu za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada.

Za Eko-Biznis partnera 2014. proglašena je kompanija "Ball Packing Europe" iz Beograda, Edu-Biznis partner 2014. je Beogradska poslovna škola, a specijalne nagrade Medija Biznis partner 2014. dobili su RTS, "SAT media grupa", TV "Sky plus" i dnevni list "Blic".

Nagrade Bizinis partner 2014. na teritoriji Srbije pripale su kompanijama "Imlek", "Marbo productu", "Lafarge" iz Beočina, "Fresenius Medical Care Srbija", "Štampa Sistemu", hotelu "Premier Aqua" iz Vrdnika, "Peštanu" iz Bukovika, Novosadskom sajmu, Temoelektrani "Kopovi Kostolac", Opštini Pećinci, "Best izgradnji" iz Novog Sada, "Allied Telesis Emenu", hotelu "Moskva", "Standard logistic" iz Beograda i preduzeću "IGB automotive" iz Inđije.

Takođe, to priznanje poneli su i kompanije "TRS Europe" Petrovaradin, "Tehnomanija" Beograd, "Mitić" Kumarevo, Agencija P.R.A. zatim Dijaspora Grupa i umetnička livnica "Braća Jeremić" sa Voždovca.

Nagrada "Biznis Partner" dodeljuje se kompanijama i institucijama iz regiona za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u poslovanju, a u cilju podsticanja boljeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta u regionu.

Izvor: http://www.ekapija.com/website/sr/page/926892/Uru%C4%8Dene-nagrade-Biznis-partner-2014